Kad kreativnost neguje svako, dete raste radosno i lako – radionica za roditelje 1. decembra u Novom Sadu

Događaj je namenjen roditeljima, vaspitačima, dadiljama, učiteljima, prosvetnim radnicima, pedagozima, psiholozima, stručnim licima, svima vama koji ste na bilo koji način svakodnevno u kontaktu sa decom, koji želite da im pomognete a istovremeno negujete i svoju kreativnost.

Do kraja dana, za tri sata:

  • Saznaćete nešto više o načinu na koji bajke, terapeutske i pedagoške priče deluju na decu
  • Otkrićete kako vam sopstvena kreativnost i maštovitost može pomoći da ostvarite bolju komunikaciju sa decom
  • Naučićete kako možete i sami napisati terapeutsku priču (smernice koje autorka Susan Perou daje u knjizi poslužiće vam kao obrazac)
  • Uvidećete moć i čaroliju priče, kako pričom možete preneti svoju poruku i istovremeno pomoći detetu da prevaziđe trenutne izazove u odrastanju

Voditeljke radionice:

– Vesna Belčević i Dragana Milić, realizatorke obrazovnih programa za roditelje i prosvetne radnike u organizaciji Obrazovanje Plus

– Sanja Rista Popić, pedagog, edukatorka za roditelje dece predškolskog uzrasta.

Kako izgleda prostor u kom ćemo raditi možete pogledati OVDE.

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE

Kotizacija za učešće na radionici je 3400 din, a  cena knjige je 1200 din. Zbog ograničenog broja mesta, prijave za učešće na radionici su obavezne.

*Ukoliko želite da učestvujete na radionici a već sada znate da biste voleli da kupite i knjigu, promotivni paket za vas iznosi 4.300 dinara. Knjiga se po ovom paketu preuzima po dolasku, na licu mesta.

Račun za avansne uplate promotivnog paketa (radionica + knjiga) ili učešća na radionici je:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Vaše ime i prezime
Svrha uplate: Vaš email (razmak umesto @), kontakt telefon (radi brže i lakše komunikacije), “Lekovite priče promotivni paket” ili “Lekovite priče radionica”

Ukoliko kotizaciju uplaćujete preko e-bankinga, broj žiro računa se upisuje bez druge crtice ( 340-1101327551).

*Čim iznos bude proknjižen na upisan email dobićete potvrdu da je uplata prošla i da je sve ok.
**Mobilni telefon služi radi potvrde uplate u slučaju da dođe do nekog zastoja u komunikaciji

Ukoliko želite da poručite samo knjigu, pošaljite email izdavaču, sa nazivom “Poručujem knjigu Lekovite priče” na office@kovacnicaprica.com. Ukoliko vam email nije pri ruci, možete poslati i poruku u Inbox izdavača na https://www.facebook.com/KovacnicaPrica/. Po dogovoru, knjigu tada možete preuzeti na licu mesta, ukoliko prisustvujete promociji ili je poručiti pouzećem.

Da se prijavite za učešće i blagovremeno rezervišete svoje mesto kliknite OVDE .

Za sve dodatne informacije oko realizacije ovog događaja možete pisati u Inbox ove stranice, stranice Obrazovanje Plus i Kovačnica priča, pisati na email sanja@sanjaristapopic.rs, office@kovacnicaprica.com ili pozvati tel 063 1990 177.

Dobrodošli :)