Nastavak predavanja za koje je bilo najviše zainteresovanih roditelja u Beogradu,
Novom Sadu i Skoplju u 2016. i 2017. jer ste VI TO TRAŽILI!

Ako poslušaš pažljivo ovaj webinar i iskoristiš smernice koje ćeš dobiti, videćeš rezultate VEĆ SUTRA.

Za 75 minuta:

1. Saznaćeš kako da izbegneš 5 najčešćih grešaka u govoru, zbog kojih te dete “ne sluša”

2. Uočićeš zašto dete najčešće radi baš ono što mu kažeš da ne radi i saznati jednostavan način kako da to promeniš

3. Dobićeš preko 30 konkretnih primera rečenica zbog kojih će dete rado i lako sarađivati sa tobom

Ovaj webinar je nastavak prethodnog susreta Osnova efikasne komunikacije sa decom, webinara za roditelje realizovanog prošlog meseca.

Investicija: 1200 dinara za učesnike iz Srbije / 12 eur za učesnike van Srbije

*Više detalja o čemu je bilo reči na prvom webinaru možete pogledati u najavi ovog webinara. Ukoliko želite da kupite pristup snimku,  investicija je, zajedno sa kotizacijum za učešće na predstojećem webinaru, tada 2000 dinara ukoliko ste iz Srbije /20 eur ukoliko ste iz inostranstva.

Neka iskustva dosadašnjih učesnika:

„Komunikaciju smatram izuzetno važnom ‘disciplinom’, ne samo u interakciji sa decom, nego i sa odraslima naravno. U mom poslu je komunikacija izuzetno važna i oduvek me ta tema zanima, kao i konstantno unapređivanje sopstvenih veština. Kako imam sina od 14. meseci i drugog na putu, veoma mi je bitno da sa njima komuniciram na jasan i prihvatljiv način, te da i njih naučim da lepo komuniciraju.“( Irina, Beograd)

„Pravilo 1:1 pomoglo mi je da shvatim da se dete, u situaciji kada ga zatrpam viškom informacija, fokusira samo jednu koja je njemu najbitnija. Najčešće meni ta informacija nije najbitnija ili mi je samo “usputna” i to neslaganje često rezultira izlivom besa…“ (Kristina, Beograd)

“Isprobano danas i kao, sve do sada što sam čula na predavanju – deluje. Hvala Vam do neba! “(Jovana, Novi Sad)

Kome je ovaj webinar namenjen?

Vama koji imate dete uzrasta do 7 godina (ili radite sa decom ovog uzrasta)

Webinar se održava u četvrtak 27. jula od 21:15 – 22:30h

*Napomena: Ukoliko niste u prilici da učestvujete tog dana, a registrovali ste se za učešće ostaće vam svakako replay – snimak webinara pa ga možete pogledati kada budete u prilici. Ovaj snimak vam može poslužiti i kasnije, kao podsetnik.

Webinar vode: Sanja Rista Popić, pedagoškinja i Dragana Aleksić Family coach

Webinar je online predavanje kojem pristupate preko linka, koji ćete dobiti emailom po izvršenoj uplati.

Platforma trenutno podržava registraciju sa Google Chroma i Firefox-a.

Webinar je predavanje na kojem možete prisustvovati “virtuelno”, preko interneta, od svoje kuće. Princip prijave je:

  1. Plaćanje kotizacije za učestvovanje (koja se vrši uplatom na predviđeni račun, ukoliko ste iz Srbije ili Pay Pal-a, ukoliko ste iz inostranstva).
  2. Registracija – preko emaila. Kada uplata prođe, na vaš email će stići poruka u okviru koje će se nalazi pristupni link na koji trebate kliknuti 5 do 10 minuta pre početka vebinara, po utvrđenom vremenu.

Nije. Na Facebook-u se uključujemo ponekad uživo, ali to nije edukativna forma. Webinar je namenjen edukaciji, ima formu koja odgovara predavanju (izlaganje, prezentaciju koju pratite i sl. )

Od kuće, sa svog kompjutera, laptopa ili mobilnog.

Da, po završetku vam ostaje snimak predavanja. Kada se webinar završi, dobićete link na kom možete predavanje pogledati ponovo, zajedno sa partnerom ili sami, kada to poželite.

Zato što je potrebno da ta uplata bude proknjižena u banci. Ukoliko ste kasno saznali za događaj i želite da uplatite učešće na dan organizacije webinara, to možete učiniti najkasnije do 13h,  kako biste u toku dana blagovremeno dobili link za registraciju. Kao dokaz o izvršenom plaćanju potrebno je samo da uslikate uplatnicu ili napravite screen shot i pošaljete sliku na email sanja@sanjaristapopic.rs ili dragana.familycoach@gmail.com

Ukoliko ste iz Srbije, čim uplata prođe, u toku dana dobićete link sa pristupom na email koji ste upisali.

Ukoliko ste iz inostranstva, dobićete link za registraciju na webinar automatski, čim uplata prođe preko Pay Pal-a.

Ukoliko ste iz Srbije, a uplatu ste izvršili tokom vikenda, sve je OK. Banke ne prebacuju novac tokom vikenda, tako da ćete dobiti link za registraciju čim bude proknjižena, u ponedeljak.

Ukoliko je prošlo više od 2 radna dana, pošaljite poruku sa informacijom o detaljima uplate na prodaja@sanjaristapopic.rs.

  • Za uplate preko e-bankinga, pošaljite link koji vaša banka daje kao dokaz uplate kako bismo videli gde je došlo do zastoja.
  • Za uplate preko klasičnog naloga za uplatu (uplatnice), pošaljite nam kopiju. Najlakše vam je da napravite fotografiju uplatnice mobilnim telefonom i samo je zakačite kao prilog uz email.

Ukoliko ste iz inostranstva i uplatili ste novac preko Pay Pal-a, pošaljite email o detaljima uplate na   prodaja@sanjaristapopic.rs, da proverimo gde je došlo do zastoja.

Ostaje vam snimak koji možete pogledati čim budete u prilici.

Nije preporučljivo zbog visokih iznosa provizije koje banka uzima za transakciju. Ukoliko je situacija ovakva,  pošaljite poruku Dragani ili meni na email, da vidimo zajedno sa vama koje druge opcije imamo na raspolaganju.

Zato što uplate državljana Republike Srbije, prema važećim propisima, moraju biti u domaćoj valuti,  u dinarima. U suprotnom bismo kršili zakon i novac bi Vam morao biti vraćen.


Za državljane Republike Srbije

Ukoliko ste iz Srbije, da biste učestvovali na predstojećem webinaru potrebno je da uplatite iznos od 1200,00 dinara na sledeći račun:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Ime i prezime
Svrha uplate: Vaš email (razmak umesto @), broj mobilnog telefona
Poziv na broj: 00003

*Ukoliko pored kotizacije za učešće želite da kupite i snimak prethodnog webinara: “Osnove efikasne komunikacije sa decom” održanog 29. juna 2017., potrebno je da uplatite iznos od 2000 dinara.

Pre nego što uplatite novac ili odmah nakon uplate pošaljite tu informaciju na email sanja@sanjaristapopic.rs. U praksi se dešavalo da dođe do greške pri upisu emaila na uplatnici, a ovo je način da budemo sigurni da je sa adresom sve ok. Broj telefona takođe daje mogućnost da stupimo u kontakt ukoliko dođe do nekog zastoja u komunikaciji.

Čim primimo vašu uplatu, dobićete potvrdu i link za registraciju za webinar putem emaila ( kao i link sa snimkom prethodnog susreta, ukoliko ste se opredelili za ovu opciju).

Za nerezidente Republike Srbije

Ukoliko niste iz Srbije, da biste učestvovali na webinaru potrebno je da uplatite iznos od 12 eur preko Pay Pal-a. Klikom na donje dugme potvrđujete da niste rezident Republike Srbije i da uplatu vršite iz inostranstva.

*Ukoliko želite da kupite i snimak webinara “Osnove efikasne komunikacije sa decom” održanog 29. juna 2017. potrebno je da uplatite iznos od 20 eura  (ovaj iznos se tada odnosi na snimak prethodnog webinara koji dobijate na email i registraciju za učešće na predstojećem susretu).


Webinar “Kako da te dete (po)sluša bez pretnji i uslovljavanja?
Klikom na dugme otvoriće vam se stranica gde ćete moći da izvršite plaćanje. Ukoliko niste ulogovani u svoj PayPal nalog, moraćete prvo da se ulogujete.  Po zavšetku plaćanja automatski će vam se otvoriti stranica gde ćete se registrovati za webinar upisivanjem svog imena i email-a. Po izvršenoj prijavi dobićete potvrdu da ste se uspešno registrovali za webinar, na taj email koji ste upisali. To je sve :) Sa tog linka se onda ulogujete na webinar (svakako ćete na emailom dobiti i podsetnik još koji put).

Ukoliko želite da kupite i snimak prethodnog predavanja, link sa kog možete pristupiti ovom snimku dobijate na email koji ste upisali, u toku dana (ovo ne ide automatski).

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili dođe do nekog zastoja u vezi sa prijavom, pišite nam:

dragana.familycoach@gmail.com
sanja@sanjaristapopic.rs