K ada su me kao dete pitali “Šta ćeš biti kad porasteš?” moj odgovor je bio: “Mama”. U mojoj glavi to nije značilo da budem neko ko ima decu, već neko ko je tu, ko ih razume i pomaže im da odrastu na najbolji mogući način.

Ova želja je i danas ostala ista. Razumevanje razvoja dece, procesa vaspitanja, odnosa između dece i roditelja postalo je moja profesija. Unapređenje tog odnosa postala je moja misija.

Završila sam pedagogiju i međunarodne mirovne studije, usavršavala se u oblasti medijacije i mirnog rešavanja konflikata. Nakon deset godina rada u Pokrajinskom ombudsmanu u oblasti zaštite prava dece primetila sam da kod nas nedostaje edukacija i pedagoška podrška roditeljima dece ranog uzrasta. Dala sam otkaz i osnovala “Parentis” – preduzeće za savetovanje i edukaciju roditelja. Ovaj intervju  na blogu Čarapice vam može pomoći da se bolje upoznate sa pristupom koji negujem u svom radu.

Privatno volim da idem u prirodu, pijem kafu, jedem čokoladu i uživam sa suprugom i svojih troje dece. Živim i radim u Novom Sadu.