K ada su me kao dete pitali “Šta ćeš biti kad porasteš?” moj odgovor je bio: “Mama”. U mojoj glavi to nije značilo da budem neko ko ima decu, već neko ko je tu, ko ih razume i pomaže im da odrastu na najbolji mogući način.

Ova želja je i danas ostala ista. Razumevanje razvoja dece, procesa vaspitanja, odnosa između dece i roditelja postalo je moja profesija. Unapređenje tog odnosa postala je moja misija.

Završila sam pedagogiju i međunarodne mirovne studije, usavršavala se u oblasti medijacije i mirnog rešavanja konflikata. Nakon deset godina rada u državnoj ustanovi dala sam otkaz i osnovala “Parentis” – preduzeće za savetovanje i edukaciju roditelja. Možda me znate sa Facebook-a kao autorku stranice Pametan roditelj ili administratorku Fb grupe Hrabri roditelji koji žele da vaspitavaju svoje dete bez batina i kazni. Ovaj intervju koji sam nedavno dala na blogu Čarapice vam može pomoći da se bolje upoznate sa pristupom koji negujem u svom radu.

Privatno volim da idem u prirodu, pijem kafu, jedem čokoladu i uživam sa suprugom i svojih troje dece.

Možete me naći na sledećim mestima:

Facebook stranica

Instagram

Facebook grupa

Youtube

LinkedIn

Mobilni: 063 19 90 177 – retko kad sam u prilici da pričam na mobilnom, radije pošaljite sms pa ću vam odgovoriti čim stignem. Ako bude trebalo da se čujemo, lako ćemo se dogovoriti.

Ukoliko više volite direktan kontakt, iskoristite formu na ovoj stranici. Pišemo se!

Ime

E-mail

O čemu se radi

Poruka