Promocija knjige “Lekovite priče za decu” 1. decembra u Novom Sadu

Preduzeće za konsalting i edukaciju roditelja „Parentis“ iz Novog Sada u subotu, 1. decembra 2018., organizuje predstavljanje knjige “Lekovite priče – za lakše i srećnije odrastanje” australijske spisateljice i svetski poznatog pedagoga Suzan Perou.

Autorka knjige je priznati stručnjak u oblasti terapeutskog pisanja priča za decu koja se teško snalaze u određenim situacijama, kojoj je potrebna pomoć u korekciji nekog neželjenog ponašanja, koja su doživela neke veće ili manje traume kao i za decu žrtve nasilja.

Knjigu je objavila izdavačka kuća Kovačnica priča i ona sadrži 80 priča za različite situacije sa kojima se deca susreću, kao i detaljna uputstva za osmišljavanje sopstvenih priča kako bi se deci pomoglo da prevaziđu određene izazove, da se lakše uklope u okruženje, a da pri tome zadrže svoju individualnost.

O knjizi govore:

  • Miloš Belčević, profesor književnosti i izdavač
  • Sanja Rista Popić, direktorka preduzeća za edukaciju roditelja „Parentis“
  • Vesna Belčević, urednica i dečiji pisac
  • Dragana Milić, vaspitačica

ULAZ JE SLOBODAN.

Dobrodošli 🙂

p.s.

Tokom promocije, knjiga “Lekovite priče” moći će da se kupi po ceni od 1200 din.

Ukoliko želite da poručite ovu knjigu već sada, možete to učiniti ovde. 
Ukoliko se ne snalazite sa ovom formom, dovoljno je da pošaljete email sa nazivom “Poručivanje knjige Lekovite pričei” na office@kovacnicaprica.com. Po dogovoru, knjigu tada možete preuzeti na licu mesta (ukoliko dolazite na promociju) ili je poručiti pouzećem.