Imaš malo dete?
Često ima “napad besa”?
Ne znaš šta tada da radiš?

Ovaj webinar je za tebe.

Za 90 minuta:

1. Dobićeš preko 30 praktičnih ideja koje će ti
pomoći u izazovnim situacijama

2. Saznaćeš kako sebi možeš da
pomogneš da zadržiš pribranost

3. Razumećeš zašto dete ulazi u stanje besa,
zbog čega će te pogledi drugih manje doticati

Investicija: 1200 dinara za učesnike iz Srbije / 12 eura za učesnike van Srbije

Neka iskustva dosadašnjih učesnika:

…”Sve učestaliji izlivi besa kod mog deteta i moje neadekvatno reagovanje na njih navelo me je da obratim pažnju na ovu temu. Seminar je  odgovorio na sva moja početna pitanja i nedoumice.” (Kristina, Beograd)

…”Apsolutno nismo razumeli u čemu je problem, zašto dete ima česte ispade besa i ljutnje. Sada imamo mnogo manje nervozno dete koje se stvarno nasmeje 40 puta a izbesni 0 puta dnevno :) (Gordana, Beograd)

…”Sanjina i Draganina predavanja su me učinila boljim i veštijim roditeljem, spremnim na izazove roditeljstva.” (Lidija, Novi Sad)

Kome je ovaj webinar namenjen?
Vama koji imate malo dete ili se često susrećete sa dečijim izlivom besa.

Webinar se održava u petak 22. septembra od 21:15-22:45h.

*Napomena: Ukoliko niste u prilici da učestvujete tog dana, a registrovali ste se za učešće, ostaće vam svakako snimak (replay) susreta pa ga možete pogledati kada budete u prilici. On će vam poslužiti i kasnije, kao podsetnik.

Webinar vode: Sanja Rista Popić, pedagoškinja i Dragana Aleksić Family coach

Webinar je online predavanje kojem pristupate preko linka, koji ćete dobiti emailom po izvršenoj uplati.

Platforma trenutno podržava registraciju sa Google Chroma i Firefox-a.

 

 

Webinar je predavanje na kojem možete prisustvovati “virtuelno”, preko interneta, od svoje kuće. Princip prijave je:

  1. Plaćanje kotizacije za učestvovanje (koja se vrši uplatom na predviđeni račun, ukoliko ste iz Srbije ili Pay Pal-a, ukoliko ste iz inostranstva).
  2. Registracija – preko emaila. Kada uplata prođe, na vaš email će stići poruka u okviru koje će se nalazi pristupni link na koji trebate kliknuti 5 do 10 minuta pre početka vebinara, po utvrđenom vremenu.

Nije. Na Facebook-u se uključujemo ponekad uživo, ali to nije edukativna forma. Webinar je namenjen edukaciji, ima formu koja odgovara predavanju (izlaganje, prezentaciju koju pratite i sl. )

Od kuće, sa svog kompjutera, laptopa ili mobilnog.

Da, po završetku vam ostaje snimak predavanja. Kada se webinar završi, dobićete link na kom možete predavanje pogledati ponovo, zajedno sa partnerom ili sami, kada to poželite.

Zato što je potrebno da ta uplata bude proknjižena u banci. Ukoliko ste kasno saznali za događaj i želite da uplatite učešće na dan organizacije webinara, to možete učiniti najkasnije do 13h,  kako biste u toku dana blagovremeno dobili link za registraciju. Kao dokaz o izvršenom plaćanju potrebno je samo da uslikate uplatnicu ili napravite screen shot i pošaljete sliku na email sanja@sanjaristapopic.rs ili dragana.familycoach@gmail.com

Ukoliko ste iz Srbije, čim uplata prođe, u toku dana dobićete link sa pristupom na email koji ste upisali.

Ukoliko ste iz inostranstva, dobićete link za registraciju na webinar automatski, čim uplata prođe preko Pay Pal-a.

Ukoliko ste iz Srbije, a uplatu ste izvršili tokom vikenda, sve je OK. Banke ne prebacuju novac tokom vikenda, tako da ćete dobiti link za registraciju čim bude proknjižena, u ponedeljak.

Ukoliko je prošlo više od 2 radna dana, pošaljite poruku sa informacijom o detaljima uplate na prodaja@sanjaristapopic.rs.

  • Za uplate preko e-bankinga, pošaljite link koji vaša banka daje kao dokaz uplate kako bismo videli gde je došlo do zastoja.
  • Za uplate preko klasičnog naloga za uplatu (uplatnice), pošaljite nam kopiju. Najlakše vam je da napravite fotografiju uplatnice mobilnim telefonom i samo je zakačite kao prilog uz email.

Ukoliko ste iz inostranstva i uplatili ste novac preko Pay Pal-a, pošaljite email o detaljima uplate na   prodaja@sanjaristapopic.rs, da proverimo gde je došlo do zastoja.

Ostaje vam snimak koji možete pogledati čim budete u prilici.

Nije preporučljivo zbog visokih iznosa provizije koje banka uzima za transakciju. Ukoliko je situacija ovakva,  pošaljite poruku Dragani ili meni na email, da vidimo zajedno sa vama koje druge opcije imamo na raspolaganju.

Zato što uplate državljana Republike Srbije, prema važećim propisima, moraju biti u domaćoj valuti,  u dinarima. U suprotnom bismo kršili zakon i novac bi Vam morao biti vraćen.


Za državljane Republike Srbije

Ukoliko ste iz Srbije, da biste učestvovali na predstojećem webinaru potrebno je da uplatite iznos od 1200,00 dinara na sledeći račun:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Ime i prezime
Svrha uplate: Vaš email (razmak umesto @), broj mobilnog telefona
Poziv na broj: 00005

Pre nego što uplatite novac ili odmah nakon uplate pošaljite tu informaciju na email sanja@sanjaristapopic.rs. U praksi se dešavalo da dođe do greške pri upisu emaila na uplatnici, a ovo je način da budemo sigurni da je sa adresom sve ok. Broj telefona takođe daje mogućnost da stupimo u kontakt ukoliko dođe do nekog zastoja u komunikaciji.

Čim primimo vašu uplatu, u toku dana, dobićete potvrdu i link za registraciju za webinar na email.

Za nerezidente Republike Srbije

Ukoliko niste iz Srbije, da biste učestvovali na webinaru potrebno je da uplatite iznos od 12 eur preko Pay Pal-a.

Klikom na dugme otvoriće vam se stranica gde ćete moći da izvršite plaćanje. Ukoliko niste ulogovani u svoj PayPal nalog, moraćete prvo da se ulogujete.  Po zavšetku plaćanja automatski će vam se otvoriti stranica gde ćete se registrovati za webinar upisivanjem svog imena i email-a. Po izvršenoj prijavi dobićete potvrdu da ste se uspešno registrovali za webinar, na taj email koji ste upisali. To je sve :) Sa tog linka se onda ulogujete na webinar (svakako ćete na emailom dobiti i podsetnik još koji put).

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili dođe do nekog zastoja u vezi sa prijavom, pišite nam:

dragana.familycoach@gmail.com
sanja@sanjaristapopic.rs