Imaš dvoje ili više dece?
Nisi sigurna šta da radiš kada se svađaju?
Želiš da  odrastaju sa što manje rivalstva i problema u komunikaciji?

Ovaj webinar je za tebe.

Ako pažljivo pratiš smernice, nakon ovog webinara znaćeš kako
da učiš decu da sukobe rešavaju na prihvatljiv način.

Za 90 minuta:

1.Razumećeš zašto nastaje rivalitet

2. Dobićeš smernice kako da izađeš na kraj sa ljubomorom,
tučom, 
svađom, ruganjem i otimanjem igračaka

3. Saznaćeš kojih 5 najčešćih roditeljskih uverenja
pojačavaju rivalitet i kako da ih izbegneš

Sve ovo će ti pomoći da budeš sigurna u sebe,  da gradiš dobar
odnos između dece i unaprediš  svoje roditeljske veštine.

Investicija: 1200 dinara za učesnike iz Srbije / 12 eur za učesnike van Srbije

Neka iskustva dosadašnjih učesnika:

“Rekla bih da je sve bilo značajno da se spomene jer iako neke stvari možda podsvesno i znamo, kada se izgovore dobijaju drugačiju težinu i značaj. Značajni su bili primeri rešavanja konfliktnih situacija kao i razbijanje mitova.”  – Tamara

“Mnogo mi je značilo da vidim da nisam sama, da postoje majke sa istim “problemima”, u sličnim situacijama, i da ne proživljavam samo ja dečije svadje bes i brige. Da to nije ništa protiv mene, da se ne svadjaju zbog mene i slično…Generalno, najveći izazov je ostati staložen kada se deca svadjaju, kada ste vi nenanspavani, imate jos nekih briga i slicno…za mene je to najtezi korak. ” – Anna

“Dosta korisnih stvari sam ponela sa predavanja. To što sam shvatila da je njihov pojedinačni odnos sa roditeljem u stvari veoma bitan u izgradnji njihovog međusobnog odnosa. Osvestila sam razliku između pravično i podjednako.” – Ana 

“Mislim da je najveća, nazovi greška, što pri agresivnim svađama delim ulogu žrtve i agresora. Ali sada ćemo raditi na tome :-)” – Jasmina

“Primeri koje ste nam davali na predavanju su jako korisni, jer meni upravo to treba.” – Dragana

*Napomena: Ukoliko nisi u prilici da učestvuješ tog dana, a registrovala si se za učešće snimak webinara ostaće dostupan pa ga možeš pogledati kada budeš mogla.

Webinar vode: Sanja Rista Popić, pedagoškinja i Dragana Aleksić Family coach

Webinar je online predavanje kojem se pristupa preko linka, koji se dobija emailom po izvršenoj uplati.

Platforma trenutno podržava registraciju sa Google Chroma i Firefox-a.

Webinar je predavanje na kojem možete prisustvovati “virtuelno”, preko interneta, od svoje kuće. Princip prijave je:

  1. Plaćanje kotizacije za učestvovanje (koja se vrši uplatom na predviđeni račun, ukoliko ste iz Srbije ili Pay Pal-a, ukoliko ste iz inostranstva).
  2. Registracija – preko emaila. Kada uplata prođe, na vaš email će stići poruka u okviru koje će se nalazi pristupni link na koji trebate kliknuti 5 do 10 minuta pre početka vebinara, po utvrđenom vremenu.

Nije. Na Facebook-u se uključujemo ponekad uživo, ali to nije edukativna forma. Webinar je namenjen edukaciji, ima formu koja odgovara predavanju (izlaganje, prezentaciju koju pratite i sl. )

Od kuće, sa svog kompjutera, laptopa ili mobilnog.

Da, po završetku vam ostaje snimak predavanja. Kada se webinar završi, dobićete link na kom možete predavanje pogledati ponovo, zajedno sa partnerom ili sami, kada to poželite.

Zato što je potrebno da ta uplata bude proknjižena u banci. Ukoliko ste kasno saznali za događaj i želite da uplatite učešće na dan organizacije webinara, to možete učiniti najkasnije do 13h,  kako biste u toku dana blagovremeno dobili link za registraciju. Kao dokaz o izvršenom plaćanju potrebno je samo da uslikate uplatnicu ili napravite screen shot i pošaljete sliku na email sanja@sanjaristapopic.rs ili dragana.familycoach@gmail.com

Ukoliko ste iz Srbije, čim uplata prođe, u toku dana dobićete link sa pristupom na email koji ste upisali.

Ukoliko ste iz inostranstva, dobićete link za registraciju na webinar automatski, čim uplata prođe preko Pay Pal-a.

Ukoliko ste iz Srbije, a uplatu ste izvršili tokom vikenda, sve je OK. Banke ne prebacuju novac tokom vikenda, tako da ćete dobiti link za registraciju čim bude proknjižena, u ponedeljak.

Ukoliko je prošlo više od 2 radna dana, pošaljite poruku sa informacijom o detaljima uplate na prodaja@sanjaristapopic.rs.

  • Za uplate preko e-bankinga, pošaljite link koji vaša banka daje kao dokaz uplate kako bismo videli gde je došlo do zastoja.
  • Za uplate preko klasičnog naloga za uplatu (uplatnice), pošaljite nam kopiju. Najlakše vam je da napravite fotografiju uplatnice mobilnim telefonom i samo je zakačite kao prilog uz email.

Ukoliko ste iz inostranstva i uplatili ste novac preko Pay Pal-a, pošaljite email o detaljima uplate na   prodaja@sanjaristapopic.rs, da proverimo gde je došlo do zastoja.

Ostaje vam snimak koji možete pogledati čim budete u prilici.

Nije preporučljivo zbog visokih iznosa provizije koje banka uzima za transakciju. Ukoliko je situacija ovakva,  pošaljite poruku Dragani ili meni na email, da vidimo zajedno sa vama koje druge opcije imamo na raspolaganju.

Zato što uplate državljana Republike Srbije, prema važećim propisima, moraju biti u domaćoj valuti,  u dinarima. U suprotnom bismo kršili zakon i novac bi Vam morao biti vraćen.


Za državljane Republike Srbije

Ukoliko ste iz Srbije, da biste učestvovali na predstojećem webinaru potrebno je da uplatite iznos od 1200,00 dinara na sledeći račun:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Ime i prezime
Svrha uplate: Vaš email (razmak umesto @), broj mobilnog telefona
Poziv na broj: 00006

Pre nego što uplatite novac ili odmah nakon uplate pošaljite tu informaciju na email sanja@sanjaristapopic.rs. U praksi se dešavalo da dođe do greške pri upisu emaila na uplatnici, a ovo je način da budemo sigurni da je sa adresom sve ok. Broj telefona takođe daje mogućnost da stupimo u kontakt ukoliko dođe do nekog zastoja u komunikaciji.

Čim primimo vašu uplatu, dobićete potvrdu i link za registraciju za webinar putem emaila.

Za nerezidente Republike Srbije

Ukoliko niste iz Srbije, da biste učestvovali na webinaru potrebno je da uplatite iznos od 12 eur preko Pay Pal-a. Klikom na donje dugme potvrđujete da niste rezident Republike Srbije i da uplatu vršite iz inostranstva.
Klikom na dugme otvoriće vam se stranica gde ćete moći da izvršite plaćanje. Ukoliko niste ulogovani u svoj PayPal nalog, moraćete prvo da se ulogujete.  Po zavšetku plaćanja automatski će vam se otvoriti stranica gde ćete se registrovati za webinar upisivanjem svog imena i email-a. Po izvršenoj prijavi dobićete potvrdu da ste se uspešno registrovali za webinar, na taj email koji ste upisali. To je sve :) Sa tog linka se onda ulogujete na webinar (svakako ćete na emailom dobiti i podsetnik još koji put).

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili dođe do nekog zastoja u vezi sa prijavom, pišite nam:

dragana.familycoach@gmail.com
sanja@sanjaristapopic.rs