Imaš malo dete?
Često ima “napad besa”?
Ne znaš šta tada da radiš?

Ovo video predavanje za tebe.

Za 90 minuta:

1. Dobićeš preko 30 praktičnih ideja koje će ti
pomoći u izazovnim situacijama

2. Saznaćeš kako sebi možeš da
pomogneš da zadržiš pribranost

3. Razumećeš zašto dete ulazi u stanje besa,
zbog čega će te pogledi drugih manje doticati

Cena: 1200 dinara za učesnike iz Srbije / 12 eura za učesnike van Srbije

Neka iskustva dosadašnjih učesnika:

…”Sve učestaliji izlivi besa kod mog deteta i moje neadekvatno reagovanje na njih navelo me je da obratim pažnju na ovu temu. Seminar je  odgovorio na sva moja početna pitanja i nedoumice.” (Kristina, Beograd)

…”Apsolutno nismo razumeli u čemu je problem, zašto dete ima česte ispade besa i ljutnje. Sada imamo mnogo manje nervozno dete koje se stvarno nasmeje 40 puta a izbesni 0 puta dnevno :) (Gordana, Beograd)

…Želim da Vas obavestim da su prvi rezultati ovog obrazovanja mogli već danas da se uoče :) Naime, uspevala sam na vreme da uočim prve znake detetovog nezadovoljstva i da ga udaljim sa mesta preterane stimulacije. Drugačije sam pristupala svakom “problemu”. Zapravo, mogu Vam reci da je moj i detetov odnos malo “osvežen”, zato što mi se čini da smo malo bili klonuli od učestalih, loše rešavanih, neprijatnih i stresnih situacija.” (Elena)

Kome je ovo predavanje namenjeno?
Vama koji imate malo dete ili se često susrećete sa dečijim izlivom besa.

Predavanje realizuju: Sanja Rista Popić, pedagoškinja i Dragana Aleksić Family coach

Platforma trenutno podržava registraciju sa Google Chroma i Firefox-a.

Od kuće, sa svog kompjutera, laptopa ili mobilnog.

Da, po završetku vam ostaje snimak predavanja. Kada se webinar završi, dobićete link na kom možete predavanje pogledati ponovo, zajedno sa partnerom ili sami, kada to poželite.

Ukoliko ste iz Srbije, čim uplata prođe, dobićete link sa pristupom na email koji ste upisali.

Ukoliko ste iz inostranstva, dobićete link automatski, čim uplata prođe preko Pay Pal-a.

Ukoliko ste iz Srbije, a uplatu ste izvršili tokom vikenda, sve je OK. Banke ne prebacuju novac tokom vikenda, tako da ćete dobiti link za registraciju čim bude proknjižena, u ponedeljak.

Ukoliko je prošlo više od 2 radna dana, pošaljite poruku sa informacijom o detaljima uplate na prodaja@sanjaristapopic.rs.

  • Za uplate preko e-bankinga, pošaljite link koji vaša banka daje kao dokaz uplate kako bismo videli gde je došlo do zastoja.
  • Za uplate preko klasičnog naloga za uplatu (uplatnice), pošaljite nam kopiju. Najlakše vam je da napravite fotografiju uplatnice mobilnim telefonom i samo je zakačite kao prilog uz email.

Ukoliko ste iz inostranstva i uplatili ste novac preko Pay Pal-a, pošaljite email o detaljima uplate na   prodaja@sanjaristapopic.rs, da proverimo gde je došlo do zastoja.


Za državljane Republike Srbije

Ukoliko ste iz Srbije, da biste gledali predavanje potrebno je da uplatite iznos od 1200,00 dinara na sledeći račun:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Ime i prezime
Svrha uplate: Vaš email (razmak umesto @), broj mobilnog telefona
Poziv na broj: 00005

Pre nego što uplatite novac ili odmah nakon uplate pošaljite tu informaciju na email sanja@sanjaristapopic.rs. U praksi se dešavalo da dođe do greške pri upisu emaila na uplatnici, a ovo je način da budemo sigurni da je sa adresom sve ok. Broj telefona takođe daje mogućnost da stupimo u kontakt ukoliko dođe do nekog zastoja u komunikaciji.

Čim primimo vašu uplatu, u toku dana, dobićete potvrdu i link za pristup video predavanju.

Za nerezidente Republike Srbije

Ukoliko niste iz Srbije, da biste gledali predavanje potrebno je da uplatite iznos od 12 eura preko Pay Pal-a na email sanja@sanjaristapopic.rs

Klikom na dugme otvoriće vam se stranica gde ćete moći da izvršite plaćanje. Ukoliko niste ulogovani u svoj PayPal nalog, moraćete prvo da se ulogujete.  Po zavšetku plaćanja automatski će vam se otvoriti stranica gde ćete moći da pogledate ovo predavanje.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili dođe do nekog zastoja u vezi sa prijavom, pišite na sanja@sanjaristapopic.rs