Imaš dvoje ili više dece?
Nisi sigurna šta da radiš kada se svađaju?
Želiš da  odrastaju sa što manje rivalstva i problema u komunikaciji?

Ovo video predavanje je za tebe.

Ako pažljivo pratiš smernice, nakon ovog predavanja znaćeš kako
da učiš decu da sukobe rešavaju na prihvatljiv način.

Za 80 minuta:

1.Razumećeš zašto nastaje rivalitet

2. Dobićeš smernice kako da izađeš na kraj sa ljubomorom,
tučom, 
svađom, ruganjem i otimanjem igračaka

3. Saznaćeš kojih 5 najčešćih roditeljskih uverenja
pojačavaju rivalitet i kako da ih izbegneš

Sve ovo će ti pomoći da budeš sigurna u sebe,  da gradiš dobar
odnos između dece i unaprediš  svoje roditeljske veštine.

Cena: 1200 dinara za roditelje iz Srbije / 12 eur za vas koji ste iz inostranstva

Neka iskustva dosadašnjih učesnika:

“Rekla bih da je sve bilo značajno da se spomene jer iako neke stvari možda podsvesno i znamo, kada se izgovore dobijaju drugačiju težinu i značaj. Značajni su bili primeri rešavanja konfliktnih situacija kao i razbijanje mitova.”  – Tamara

“Mnogo mi je značilo da vidim da nisam sama, da postoje majke sa istim “problemima”, u sličnim situacijama, i da ne proživljavam samo ja dečije svadje bes i brige. Da to nije ništa protiv mene, da se ne svađaju zbog mene i slično…Generalno, najveći izazov je ostati staložen kada se deca svađaju, kada ste vi nenanspavani, imate još nekih briga i slično…za mene je to najteži korak. ” – Anna

“Dosta korisnih stvari sam ponela sa predavanja. To što sam shvatila da je njihov pojedinačni odnos sa roditeljem u stvari veoma bitan u izgradnji njihovog međusobnog odnosa. Osvestila sam razliku između pravično i podjednako.” – Ana 

“Mislim da je najveća, nazovi greška, što pri agresivnim svađama delim ulogu žrtve i agresora. Ali sada ćemo raditi na tome :-)” – Jasmina

“Primeri koje ste nam davali na predavanju su jako korisni, jer meni upravo to treba.” – Dragana

Autorke: Sanja Rista Popić, pedagoškinja i Dragana Aleksić Family coach

Od kuće, sa svog kompjutera, laptopa ili mobilnog.

Ukoliko ste iz Srbije, čim uplata prođe, u toku dana dobićete link sa pristupom na email koji ste upisali.

Ukoliko ste iz inostranstva, dobićete link za registraciju na webinar automatski, čim uplata prođe preko Pay Pal-a.

Ukoliko ste iz Srbije, a uplatu ste izvršili tokom vikenda, sve je OK. Banke ne prebacuju novac tokom vikenda, tako da ćete dobiti link za registraciju čim bude proknjižena, u ponedeljak.

Ukoliko je prošlo više od 2 radna dana, pošaljite poruku sa informacijom o detaljima uplate na prodaja@sanjaristapopic.rs.

  • Za uplate preko e-bankinga, pošaljite link koji vaša banka daje kao dokaz uplate kako bismo videli gde je došlo do zastoja.
  • Za uplate preko klasičnog naloga za uplatu (uplatnice), pošaljite nam kopiju. Najlakše vam je da napravite fotografiju uplatnice mobilnim telefonom i samo je zakačite kao prilog uz email.

Ukoliko ste iz inostranstva i uplatili ste novac preko Pay Pal-a, pošaljite email o detaljima uplate na   prodaja@sanjaristapopic.rs, da proverimo gde je došlo do zastoja.

Nije preporučljivo zbog visokih iznosa provizije koje banka uzima za transakciju. Ukoliko je situacija ovakva,  pošaljite poruku Dragani ili meni na email, da vidimo zajedno sa vama koje druge opcije imamo na raspolaganju.

Zato što uplate državljana Republike Srbije, prema važećim propisima, moraju biti u domaćoj valuti,  u dinarima. U suprotnom bismo kršili zakon i novac bi Vam morao biti vraćen.


Za državljane Republike Srbije

Ukoliko ste iz Srbije, potrebno je da uplatite iznos od 1200,00 dinara na sledeći račun:

Parentis DOO, Novi Sad
Broj računa: 340-11013275-51
Uplatilac: Ime i prezime
Svrha uplate: Predavanje Rivalitet_Vaš email (razmak umesto @)
Poziv na broj: 00006

Pre nego što uplatite novac ili odmah nakon uplate pošaljite tu informaciju na mejl sanja@sanjaristapopic.rs. U praksi se dešavalo da dođe do greške pri upisu mejla pa je ovo način da stupimo u kontakt kako bismo vam poslali pristup.  Čim primimo vašu uplatu, dobićete potvrdu i link za video predavanje na email koji ste upisali.

Za nerezidente Republike Srbije

Ukoliko niste iz Srbije, da biste pogledali ovo predavanje potrebno je da uplatite iznos od 12 eur preko Pay Pal-a. Klikom na donje dugme potvrđujete da niste rezident Republike Srbije i da uplatu vršite iz inostranstva.
Klikom na dugme otvoriće vam se stranica gde ćete moći da izvršite plaćanje. Ukoliko niste ulogovani u svoj PayPal nalog, potrebno je najpre da se ulogujete.  Po prijemu uplate, link za video predavanje dobićete ubrzo na email.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili dođe do nekog zastoja u vezi sa pristupom, pišite mi sanja@sanjaristapopic.rs